Kincorrectie
Je neus en kin bepalen samen het profiel van je gezicht. Als deze uit verhouding zijn en je dit als storend ervaart, dan kan een kincorrectie het profiel weer in balans brengen. Een kincorrectie wordt uitgevoerd bij mensen die zich storen aan een te grote, te kleine, te korte, teveel teruggetrokken, of scheefstaande kin. Kin correcties worden toegepast vanwege cosmetische redenen. Als de tanden niet goed op elkaar staan door een te grote of kleine kaak dan is er sprake van een medische aanleiding tot een operatie. In dat geval heb je geen kincorrectie nodig maar een kaakoperatie. Voor een kaakoperatie kun je advies vragen aan je tandarts of kaakchirurg.
Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan
Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een kincorrectie optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.
Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.
Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de kincorrectie (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
- Voedingsadvies
- Bewegingsadvies
- Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
- Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
- Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren
Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de kincorrectie op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.
“Ik stoor mij aan mijn teruggetrokken bijna afwezig zijnde kin..”
“Ik vind mijn gezichtsprofiel niet in verhouding..”
“Mijn kin steekt uit en is zo groot..”
Wie voert de operatie uit?